Spiers

Nieuw in Oostakker: 3 slaapwinkels onder 1 dak

14 maart 2012

OPENINGSWEEKEND op 24 & 25 maart met speciale acties en promoties.

Langs de Antwerpsesteenweg in Oostakker, op 50 meter van de grens met Lochristi, opent Spiers Slaap 3 nieuwe slaapwinkels onder 1 dak.

Een Auping Plaza waar u de complete collectie van dit bekende Nederlandse merk kan zien en uitproberen. Een tweede winkel is een totaal nieuwe conceptstore van het Italiaanse merk Dorelan. Dorelan is een producent van matrassen, bodems en bedden met in Italië reeds meer dan 50 winkels. Spiers, steeds op zoek naar de nieuwste evoluties in slaapcomfort,  biedt als eerste in België zijn klanten een ruim assortiment van deze kwaliteitsmatrassen, maar vooral een originele collectie bedden. De derde winkel is Spiers Slaap, met een ruim aanbod van bedden, matrassen en boxsprings in verschillende prijsklassen (boxsprings vanaf €1800) en kwaliteitsmerken:

  • Swissflex, hoogwaardige lattenbodems, matrassen en bedden uit Zwitserland.
  • M Line, het Nederlandse merk waar de meeste Nederlandse topsporters op slapen, tevens leverancier van de matrassen in het nieuwe Sandton Grand Hotel Reylof in Gent.
  • Kreamat, de boxspring met extra comfortabele schouderzone.
  • VI-spring, de meest comfortabele en luxueuse boxspringcollectie uit Engeland.
  • Pure LatexBliss: een extreem zachte, maar ondersteunende, latexmatras. Een sensationeel gevoel dat u moet uitproberen.

Kom zeker langs om het nieuwste slaapcomfort uit te testen.

Dit bericht werd toegevoegd aan Spiers Slaap