Uw ideale slaapadviseur

Slaapwinkel of beddenwinkel

WIJ VOORZIEN U VAN DESKUNDIG ADVIES, ONDERBOUWD DOOR DECENNIA AAN ERVARING!

Een beddenwinkel en een slaapwinkel zijn toch synoniemen? Dat vinden wij niet, Spiers Slaap kiest ervoor om zich als slaapwinkel te profileren, in plaats van als beddenwinkel.

Een typische beddenwinkel

In een beddenwinkel koopt u bedden. Een bed bestaat uit een lattenbodem, een bedkader en een matras. Kwalitatieve boxsprings zijn er vaak niet. Als het meezit, kunt u in een beddenwikel ook sonsdekens en kussens kopen. Een aantal bedden staan wel uitgestald, maar verder dan "ga er maar eens op liggen" gaat het advies niet. 

Slaapwinkel, met advies

In een slaapwinkel als de onze adviseren we u in het creëren van uw ideale slaapkamer. Er bestaan heel wat verschillende soorten bedden, van verschillende kwaliteitsniveaus en prijsklasses. 

Kom eens langs in een van onze winkels, wij maken graag tijd voor u om de verschillen duidelijk te maken en te achterhalen wat een ideale slaapomgeving voor u betekent. Wilt u zeker zijn dat u niet hoeft te wachten omdat we een andere klant helpen, neem dan gerust contact op voor een persoonlijke afspraak. Oudenaarde, Sint-Martens-Latem of Oostakker, u kiest. Niet al onze merken zijn in al onze winkels te testen. 

Bent u allergisch, hebt u een pijnlijke rug of zoekt u een oplossing om minder te zweten in bed? Onze adviseurs zijn op de hoogte van wetenschappelijke onderziejen en kunnen u de juiste producten aanbevelen. 

Service

Een voorbeeld van onze service is bijvoorbeeld het verzamelen van slaaptips en slaapweetjes die we hier op onze website en op Facebook delen. Schrijf u ook in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuws en promoties.

Goedkope beddenwinkel?

Uiteraard vindt u bij Spiers ook budgetvriendelijke bedden voor starters, maar als u slaap echt belangrijk vindt, dan moet u een pure beddenwinkel mijden en kiezen voor een echte slaapwinkel met advies op maat en een aanbod van topmerken.