Uw ideale slaapadviseur

Slaapwinkel of beddenwinkel

WIJ VOORZIEN U VAN DESKUNDIG ADVIES, ONDERBOUWD DOOR DECENNIA AAN ERVARING!

Een beddenwinkel en een slaapwinkel zijn toch synoniemen? Dat vinden wij niet, Spiers Slaap kiest ervoor om zich als slaapwinkel te profileren, in plaats van als beddenwinkel.

Een typische beddenwinkel

In een beddenwinkel koopt u bedden. Een bed bestaat uit een lattenbodem, een bedkader en een matras. Echt kwalitatieve boxsprings zijn er vaak niet. Als het meezit, kunt u in een beddenwinkel ook een goede donsdekens en ergonomische kussens kopen. Een aantal bedden staan wel uitgestald, maar verder dan "ga er maar eens op liggen" gaat het advies vaak niet. 

Slaapwinkel, met advies

Bij Spiers adviseren we u in het creëren van uw ideale slaapcomfort wanter bestaan heel wat verschillende soorten bedden, van verschillende kwaliteitsniveaus en prijsklasses. 

Kom eens langs in onze winkel, wij maken graag tijd voor u om de verschillen duidelijk te maken en te achterhalen wat een ideale slaapomgeving voor u betekent. Wilt u zeker zijn dat u niet hoeft te wachten omdat we een andere klant helpen, neem dan gerust contact op voor een persoonlijke afspraak. 

Bent u allergisch, hebt u een pijnlijke rug of zoekt u een oplossing om minder te zweten in bed? Zaakvoerder Thierry De Vos is, met meer dan 40 jaren ervaring, op de hoogte van wetenschappelijke onderzoeken en kan u de juiste producten aanbevelen.