Uw ideale slaapadviseur

Onze geschiedenis

Zijn tijd vooruit

De geschiedenis van de zaak gaat terug tot 1881, toen leopold Spiers een textielbedrijf en matrassenhandel opstartte. Hij is de overgrootvader van de huidige zaakvoerder Thierry De Vos. In 1994 verhuisde Spiers naar de Deinzestraat in Oudenaarde, vlak bij de afrit van de N60 Gent-Oudenaarde.

In december 2004 kreeg ook Gent zijn Spiers, eerst op de Vrijdagmarkt, maar sinds 2012 langs de Antwerpsesteenweg in Gent-Oostakker. Hier vind je de meest complete slaapwinkel van de regio met meer dan 1200m² slaapsystemen.

In Oostakker vind je, net zoals in Sint-Martens-Latem, een Auping Plaza.

In juni 2009 opende Spiers een nieuwe winkel op de Kortrijksesteenweg in Sint-Martens-Latem. Daar vindt u onder meer Tempur, slapen à la carte-boxsprings en Treca de Paris, luxueuse handgemaakte matrassen en boxsprings.

Op hetzelfde adres vindt u ook een Auping Plaza met het complete Auping-gamma: veringen, matrassen, boxsprings, bedden, dekbedden, kussens en slaaptextiel.

Sinds 1881 altijd de nieuwste slaaptechnologieën

De nieuwste technologieën? Die vindt u eerst, en vaak exclusief, bij Spiers. Want wij bestuderen nauwgezet de laatste evoluties op het vlak van slaapcomfort om u het beste aanbod voor te stellen. Zo pakte onze winkel in Oudenaarde uit met een primeur voor Vlaanderen: de Space Cabin, de allereerste testcabine voor Tempur-matrassen. In elke Spiers winkel beschikken onze adviseurs over een meettoestel om aan te tonen dat de iSleep-producten u wel degelijk tegen elektrostralingen beschermen.

Slapen à la carte by Kreamat is ook een goed voorbeeld van onze innovatiedrang. Dit unieke meettoestel baseert zich op wetenschappelijk universitair onderzoek. Het meet en weegt uw lichaam om voor u de ideale boxspring samen te stellen. U vindt het toestel in Oudenaarde én Sint-Martens-Latem.

Bij Spiers ontdekt u alle slaapsystemen en merken. Kijken en vergelijken is de boodschap. Maar u kunt ze ook in onze showroom uitproberen. In combinatie met het juiste advies op uw maat is dat de beste garantie op jarenlang slaapgenot. Met Spiers is uw bedje gespreid. Slaapwel!